Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Najmanje troje ubijenih

VIDEO Filmska potjera u Brazilu: Pljačkaši vezali taoce za automobile i bježali od policije, po gradu aktivirali bombe...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pljačkaši u Brazilu zavezali su taoce za krovove i haube svojih automobila kako bi pobjegli od policije. U potjeri za kriminalcima ubijene su najmanje tri osobe, među kojima i jedna osumnjičena za pljačku, a uhićeno je troje pljačkaša.

Filmska pljačka odigrala se na jugu Brazila. Skupina pljačkaša opljačkala je tri banke istovremeno, a u bijegu su taoce zavezali za krovove i haube automobila kako bi spriječili policiju da puca po njima, piše BBC. Policija je priopćila da su ubijene najmanje tri osobe, među njima i jedna osumnjičena.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Više je osoba napalo sirotu ženu na autobusnoj stanici u Zagrebu: Ukrali su joj ruksak Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane

Dužnosnici su objavili da je u pljački sudjelovalo više od 20 ljudi. Blokirali su ceste zapaljenim vozilima i postavljali eksplozive po cijelom gradu, a pretpostavlja se da su koristili i dronove kako bi pratili kretanje policije. Poručnik Alexandre Guedes iz Vojne policije rekao je za GloboNews da su kriminalci ubili jednog čovjeka kada su ga zatekli kako ih snima.

Teško je ozlijeđen i 25-godišnji biciklist u eksploziji jedne od bombi koju su postavili pljačkaši. Ozlijede su bile toliko teške da su mu liječnici morali amputirati obje noge, izvijestili su lokalni mediji. Još troje ljudi ranjeno je u pucnjavi.

Guedes je ispričao i da je nakon potjere pronađeno najmanje 14 bombi po cijelom gradu, a policija je priopćila da su uhićena trojica osumnjičenih.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene