Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripadnik ISIS-a

Osmogodišnjak smaknuo nigerijskog kršćanina: "Nećemo stati dok se ne osvetimo za svu prolivenu krv"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljen je zastrašujući video koji prikazuje dijete povezano s Islamskom državom kako ubija nigerijskog kršćanina. Video je objavila ISIS-ova novinska agencija Amak.

Nigerijskog kršćanina ubio je osmogodišnji dječak nakon što je uzviknuo: "Nećemo stati dok se ne osvetimo za svu prolivenu krv", prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Zastava Islamske republike Pripadnik ISIL-a U BiH osuđen terorist koji se predstavljao kao humanitarac u Siriji Dan nakon terorističkog napada u Moskvi - 1 Iz minute u minutu FOTO Detalji užasnog napada u Moskvi: Svjedoci opisali stravične trenutke, nakon Putina oglasio se i Zelenski

"Nema kraja nemoralnosti ISIS-a“, izjavila je direktorica SITE Intelligence Group, organizacije koja prati aktivnosti Islamske države Rita Katz.

Video je snimljen na sjeveroistoku Nigerije, a dječak je pripadnik terorističke organizacije Islamska država Zapadna Afrika (ISWAP).

Katz napominje kako video označava povratak djece koja provode stravične egzekucije zarobljenika.

Podružnica Islamske države u zapadnoj Africi formirana je nakon što se frakcija odvojila od nigerijske islamističke skupine Boko Haram 2016. godine.

Ovaj zastrašujući video dolazi nakon ubojstva 11 kršćana u Nigeriji na Božić.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene