Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upali u zasjedu

Pod kišom metaka spašavali živu glavu: Sky News objavio produljenu snimku napada na novinare

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novinarska ekipa Sky Newsa koja je izvještavala o ratu u Ukrajini napadnuta je prošli ponedjeljak. Danas je medijska kuća objavila video na kojem se vidi kako bježe dok spašavaju živu glavu. Kamere su cijelo vrijeme uključene.

Ekipa Sky Newsa prošli ponedjeljak je upala u zasjedu dok su se pokušali vratiti u Kijev. U petak su objavili kratki video spašavanja, a danas su na webu dodali i dužu verziju.

Pročitajte i ovo Pad aviona U plamenu VIDEO Dramatična snimka pada ruskog aviona: Vatrena buktinja zahvatila zrakoplov, pilot spašen 200 metara od obale Ljusja Štein i Maria Alyokhina "ratni fake" Aktivistica Pussy Riota osuđena na šest godina zatvora

Kamere su tijekom napada cijelo vrijeme uključene. Na snimci se vidi kako prvi metak pogađa u automobil, čini se kao da je bio slučajan. No onda se pucnjava ponavlja. Pokušavaju zaustaviti metke, viču da su novinari. Ali paljba ne prestaje. Shvaćaju da su upali u zasjedu.

"Mislim da sam pogođen", u jednom trenutku se čuje.

Kamerman Richie Mockler je ranjen kao i dopisnik Stuart Ramsey

"Meci su prolazili kroz cijeli automobil, uništeni su vjetrobran, sjedala, volan i upravljačka ploča. Ukrajinci su nam kasnije rekli da smo upali u zasjedu ruskog izviđačkog diverzantskog odreda. Bilo je profesionalno, meci su se stalno zabijali u auto - nisu promašili... Znali smo da moramo izaći da preživimo, ali paljba je bila intenzivna", rekao je Stuart Ramsay.

Cijeli, produženi video pogledajte OVDJE

Ekipa se nakon toga vratila u Veliku Britaniju.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene