Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horor na kotačima

Njemački policajci šokirani srpskim autobusom: "Ova gomila hrđe prešla je 1,3 milijuna km, rupe su krpane građevinskom pjenom"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Berlinska policija u utorak poslijepodne zaustavila je autobus za koji je procijenjeno da je nesiguran za vožnju. Ostali su šokirani onime što su vidjeli.

Policajci su autobus zaustavili nedaleko od glavnog autobusnog kolodvora u Berlinu. Izvana su bile vidljive velike površine prekrivene hrđom, a na autobusu su bila brojna udubljenja i tragovi prometnih nesreća, pišu lokalni mediji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu

Tijekom inspekcije utvrđeno je da autobus ima prijeđenih više od 1,3 milijuna kilometara zabilježenih na brzinometru te da je na brojnim mjestima zakrpan građevinskom pjenom.

"Ovaj hrpa hrđe prešla je 1,3 milijuna kilometara. Iz prometa je maknut u blizini autobusnog kolodvora. Zašto? Zahrđala karoserija, slomljeni amortizer, neispravne kočnice i upravljač, a neke rupe pokrpane su građevinskom pjenom", napisali su na Twitteru uz fotografije autobusa.

Prema riječima glasnogovornika policije, autobus je s centralnog autobusnog kolodvora krenuo prema Srbiji, piše Der Tagesspiegel. Autobus je zaustavljen u Ulici Messedamm. Putnici nisu nastavili putovanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene