Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Boeing 787 "na steroidima"

NEBO JE GRANICA Ovo je zrakoplov iz snova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Boeingov putnički zrakoplov linije 787 Dreamliner već s tvorničkim postavkama predstavlja korak dalje u udobnosti putnika, no jedna tvrtka nudi, za pojedince ili korporacije dubljeg džepa, korporativnu verziju koja može 40 putnika smjestiti u luksuzu kakvog obični smrtnici samo mogu sanjati.

Putovati 17 sati bez stajanja u groteskno bogato uređenoj luksuznoj verziji Boeinga 787, upravo je stvar koju nudi tvrtka Kestrel Aviation Management.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sumnjiva smrt zviždača Otkrio je opasne tajne velike kompanije: Sada je pronađen mrtav na parkiralištu Zrakoplovu Boeing 777 otpao kotač Boeing 777 VIDEO Drama na letu: Zrakoplovu otpala guma i pala na parking, uništeno nekoliko automobila

Preuređeni putnički mlažnjak tako između ostalog nudi i glavnu spavaću sobu s dva umivaonika, posebnu ostavu za ručnike te tuš. Dnevni boravak glavni je prostor tako preuređenog Dreamlinera i pršti od luksuza. Tu su superudobne dizajnerske sofe i fotelje, stol te pet televizora, prenosi popsci.com.

Udobnost sjedala tolika je da ona u standardnoj prvoj klasi izgledaju čak trećerazredne kvalitete. Narvno, da biste uživali u svemu što možete vidjeti u priloženom videu, morate, više manje, imati džep bez dna, otprilike.

Unutrašnjost zrakoplova izradio je Pierrejean dizajnerski studio sa sjedištem u Parizu. Ukupna površina boravišnog prostora u zrakoplovu iznosi 223 kvadratna metra. Ukupno, zrakoplov dolazi s pet spavaćih soba, a površinom je veličine prosječne američke kuće, izgrađene u 2015. godini, za primjer. Isto tako za primjer, s cijenom od 225 milijuna dolara, "tek" je 100 puta skuplji od iste navedene prosječne izgrađene kuće u SAD-u.

Pogledajte video.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene