Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napadač je mrtav

Napad u Parizu: Automobilom punim eksploziva zabio se u policijsko vozilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Malo prije 16 sati u ponedjeljak za sada neidentificirani napadač zaletio se vozilom u policijsko vozilo na bulevaru Champs Elysees. Automobil je eksplodirao i zapalio se. Napadač je mrtav.

U ponedjeljak nešto prije 16 sati zaletio na policijsko vozilo na bulevaru Champs Elysees automobilom se zabio napadač, automobil je eksplodirao i izgorio.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe"

Ministar unutarnjih poslova Gerard Collomb potvrdio je da je napadač mrtav, te da je automobil bio pun eksploziva i oružje.

Policija evakuirala je Champs Elysees, a  iz francuske nacionalne žandarmerije objavili su kako nitko nije ozlijeđen u napadu. Objavili su kako je u tijeku sigurnosna operacija te savjetuje građanima da izbjegavaju podučje oko Champs Elyseesa. Prva najbliža stanica metroa je zatvorena.

Istragu napada je preuzela protuteroristička policija, a na mjesto događaja je poslana pirotehničarska jedinica.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene