Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BURNO BOŽIĆNO JUTRO

Naoružani muškarac provalio u Windsor: U dvorcu su za to vrijeme bili kraljica, Charles i Camilla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naoružani muškarac jutros je uhićen zbog pokušaja provale u dvorac Windsor, priopćila je londonska policija.

Londonska policija priopćila je da je na božićno jutro zbog pokušaja provale u dvorac Windsor uhitila naoružanog muškarca.

Policajci su na poprište incidenta stigli oko 8:30 ujutro i na području dvorca uhitili 19-godišnjaka iz Southamptona. Dok su ga odovodili u pritvor, u samom dvorcu su se nalazili kraljica Elizabeta, Charles i Camilla.

"Istraga je u tijeku, usko surađujemo s kolegama iz Metropolitanske policije", rekla je nadzornica Rebecca Mears.

U priopćenju je navedeno kako je muškarac uhićen zbog sumnje da je provalio ili neovlašteno ušao na zaštićeno mjesto i posjedovao vatreno oružje, navodi BBC.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije imala izbora Kraljica Elizabeta iznenadila neočekivanim potezom, ali obitelj ju je podržala u odluci koju je donijela sa žaljenjem

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna sakrila se iza naočala Kraljica Elizabeta ni u 96. godini ne odustaje od svoje najveće strasti, a neki dan je izašla iz bolnice!

"U ovom trenutku ostaje u pritvoru. Možemo potvrditi da su sigurnosni procesi pokrenuti u trenucima nakon što je muškarac ušao u teren dvorca,ali moramo naglasiti da nije ušao ni u jednu zgradu. O incidentu su obaviješteni članovi kraljevske obitelji. Ne vjerujemo da postoji šira opasnost za javnost ", stoji u priopćenju.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene