Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lančani sudar u SAD-u

Na autocesti uništeno 69 vozila, ozlijeđena 51 osoba: Vatrogasci i liječnici se penjali preko automobila do ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U državi Virginiji u SAD-u dogodio se lančani sudar na autocesti. Ozlijeđena je 51 osoba.

Gusta magla i tanki sloj leda koji je prekrio autocestu na mostu kod Williamsburga prouzročili su lančani sudar na autocesti na istoku američke države Virginije u nedjelju. Autocesta Interstate 64, oko 80 kilometara udaljena od Richmonda, zatvorena je za sav promet.

Pročitajte i ovo Ilustracija Više od 50 ozlijeđenih VIDEO Stravičan lančani sudar, poginulo 10 ljudi: Izašli iz vozila, a onda se dogodila tragedija Policija Očevid u tijeku Kaos na cesti u Splitu: U lančanom sudaru sudjelovalo šest vozila

"51 osoba prevezena je u bolnicu, većina njih je s lakšim ozljedama. 11 osoba je teško ozlijeđeno. Za sada nema prijavljenih ozljeda opasnih po život niti smrtnih slučajeva", priopćeno je iz policije Virginije.

"Dvije su osobe u kritičnom stanju", kazao je Steve Kopczynski, zapovjednik vatrogasaca okruga York. Videosnimka s mjesta događaja pokazuje brojne automobile i kamione koji su oštećeni, a veliki dio njih je neprepoznatljiv.

Na pojedinim mjestima vozila su bila toliko prikliještena jedna uz druga da su vatrogasci i timovi hitne pomoći morali prelaziti preko automobila kako bi došli do drugih iz kojih su izvlačili ljude, pišu lokalni mediji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene