Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigao pregovarački tim

Drama u Beogradu: Policajac se zaključao u stan i prijeti da će se ubiti, novinarima zaprijetio da će pucati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U beogradskom naselju Voždovac naoružani muškarac zatvorio se u zgradu i prijeti da će se ubiti. Zgrada je okružena policijom, a na mjesto događaja stigli su vatrogasci i hitna pomoć.

Zgradu u beogradskom naselju Voždovec okružila je policija nakon što se muškarac, navodno 42-godišnji policijski službenik, naoružan zatvorio u stan i prijeti da će se ubiti, pišu srpski mediji.

Pročitajte i ovo Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja Konstitutivna sjednica srbijanskog parlamenta U Srbiji Totalni kaos u skupštini, padaju uvrede i prijetnje: "Hajde izađi! Majku vam je*em, da vidimo kako ćete proći"

Nakon nekog vremena muškarac je gotovo potpuno gol izašao na balkon i skočio na terasu susjednog stana, prijeteći okupljenim novinarima da će puca na njih, javlja Blic. Pištolj koji je imao kod sebe bacio je, no strahuje se da ima još oružja.

Na mjesto događaja došao je i pregovarački tim MUP-a Srbije koji pokušava razgovarati s muškarcem.

Kako piše portal Alo, susjedi su posumnjali da se nešto događa nakon što vidjeli njegovu suprugu kako bosa trči po zgradi. Muškarac se nakon toga zaključao u stan i odbija izaći.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene