Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utvrđuje se identitet preminulih

Strašni prizori nakon nevremena u Italiji: More izbacilo četiri tijela, oluja nanijela višemilijunske štete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na obalama Ligurije u nedjelju je more izbacilo četiri tijela, objavila je agencija ANSA i drugi mediji i precizirali da talijanske i francuske vlasti zajedno pokušavaju utvrditi njihov identitet.

Ekipa istražitelja pomorskih kapetanija karabinjeri i policija su u kontaktu s francuskim vlastima zbog identifikacije tijela nasukanih na obale talijanske rivijere nedaleko Francuske, precizira ANSA i dodaje da vlasti Ligurije za sada nemaju dojava o nestalim osobama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pala mreža krivotvoritelja Proizveli milijune eura: Novac tiskali svakog dana od 9 do 17 sati, a za određene novčanice imali posebna imena Prizori nakon oluje u Milanu Stravični trenuci VIDEO Na 16-godišnjakinju palo drvo dok je spavala u šatoru: Zbog opasnosti evakuiran još jedan kamp

Pretpostavlja se da je peto tijelo, pronađeno u rijeci Roya, pastir s prijevoja Tende čije državljanstvo još nije utvrđeno.

Jedan muškarac je pronađen mrtav u svom potopljenom automobilu u Saint-Martin-Vésubie, na jugoistoku Francuske, koje je u petak navečer zadesilo jako nevrijeme, rekli su u nedjelju vatrogasci.

On je druga žrtva s francuske strane nabujalih voda koje su u petak zadesile zaleđe Nice i sjeverozapad Italije

Nevrijeme je nanijelo milijune eura šteta, nakon što je uništeno nekoliko mostova u Italiji, a ulice su preplavljene krhotinama, blatom i prevrnutim automobilima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene