Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zaslužuje privatnost

Melania Trump obrušila se na svjedokinju na saslušanju o opozivu supruga jer je spomenula njezina sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prva dama SAD-a Melania Trump naljutila se što je Pamela Karlan, profesorica prava sa Sveučlilišta Stanford, spomenula njezina maloljetnog sina u saslušanju o opozivu predsjednika Donalda Trumpa.

Komentar o sinu Donalda Trumpa, 13-godišnjem Barronu, izrečen tijekom saslušanja o opozivu u srijedu naljutio je republikance, a poglavito prvu damu Melaniju Trump.

Pročitajte i ovo Bradley Cooper - 1 Šminker se ispričao Golemi skandal zbog nosa Bradleyja Coppera! "Jedna trećerazredna glumica bavila se glupostima..." Malena Lava - 3 malena značajno napreduje Lavina mama ima poruku za državni vrh, HZZO i KBC Zagreb: "Ovo je Lava. Curica koju ste prekrižili"

Pamela Karlan, profesorica prava sa Sveučlilišta Stanford, pokušala je istaknuti razliku između monarhije i demokratskih vlada kada je spomenula Trumpova sina.

"Predsjednik može svog sina nazvati Barron (Barun), ali ga ne može proglasiti barunom", Karlan se poigrala riječima.

Predsjednikova supruga Melania napala je odmah Karlan na Twitteru.

"Maloljetno dijete zaslužuje privatnost i treba biti izvan politike", napisala je prva dama, inače vrlo rezervirana u javnim nastupima, te je poručila da Pamelu Karlan može biti sram.

Dok je predsjednik izrazito aktivan na Twitteru, njegova supruga vrlo rijetko koristi tu društvenu mrežu da bi izrazila svoje kritike.

Glasnogovornica Bijele kuće Stephanie Grisham također se oglasila: "Najgore je od svega što je to očito bilo unaprijed uvježbano."

Konzervativni novinari i komentatori također su iskoristili tu društvenu mrežu kako bi osudili Karlan, ali i demokratsku istragu o opozivu protiv Trumpa. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene