Obavijesti Video Pretražite Navigacija
čudne okolnosti

Matejevi prijatelji: "Uvjereni smo da mu je netko nešto stavio u piće. Nema drugog obrazloženja"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splićanin Matej Periš (27) nestao je prije pet dana, a još uvijek nema informacija o njegovom pronalasku. Javnost zbog videozapisa koji su se pojavili špekulira da je možda bio pod utjecajem opijata. Njegovi prijatelji komentirali su te navode.

Prijatelji Mateja Periša uvjereni su da je nestalom 27-godišnjaku netko podmetnuo drogu u piće. "Za Mateja bih ruku u vatru stavio da se ne drogira jer nije taj tip. To što je prijatelj Filipa Zavadlava, kakve to veze ima? Ne treba generalizirati. Nemate pojma kako je Matej bio pogođen tim Filipovim ubojstvima zbog droge. Uvjereni smo da je Mateju možda u klubu netko nešto stavio u piće pa je počeo halucinirati, bježati od nečega. Nema drugog obrazloženja.

Inače, bio je dobar đak u školi, zajedno smo išli u gimnaziju. Živio je za putovanja, stjecanje novih iskustava, volio je život i nije se ograničavao", rekao je za Jutarnji list njegov prijatelj.

Pročitajte i ovo Snimke nadzornih kamera - 2 LOŠA KVALITETA SNIMKE Gdje je taksist koji je kobne noći odbio povesti mladića nalik na Mateja? Oglasili se iz Saveza auto-taksi udruženja Srbije

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SVE SU SNAGE NA TERENU Nove informacije o potrazi: Srpska policija napokon objavila priopćenje

Prijatelj mladićevog oca Nenada Periše rekao je da su čudne okolnosti pod kojima je Matej nestao. "Iskreno, ne bi me začudilo da njegovi prijatelji s kojima je bio tu noć nešto skrivaju jer ne može se bez ikakva razloga, samo tako, poludjelo trčati ulicama nepoznatog grada", komentirao je.

Detaljnije informacije o potrazi možete uživo pratiti OVDJE.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene