Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Stravičan zločin u Francuskoj

Muškarac koji je ubio trojicu policajaca i jednog ranio pronađen mrtav. Žena koju je zatočio pobjegla na krov i spasila se

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac osumnjičen za ubojstvo trojice francuskih policajaca tijekom intervencije zbog obiteljskog nasilja u srijedu pronađen je mrtav.

Trojica policajaca su ubijena, a jedan je ranjen na intervenciji zbog obiteljskog nasilja u francuskom Saint-Justu u utorak navečer, javlja The Guardian.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zapad Afrike Prekinuli veze s Francuskom, primili ruske instruktore: ''Ovdje smo kako bismo uvježbavali vojsku'' Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea tužan kraj potrage Pronašla je lubanju nestalog dječaka Emilea, ovo je njezino jezivo svjedočanstvo

Muškarac osumnjičen za ubojstvo pronađen je mrtav, napisao je na Twitteru ministar unutarnjih poslova Gerald Darmanin ne navodeći detalje.

Muškarac (48) u kući je zatočio ženu, a zatim je otvorio vatru na dvojicu policajaca koja su stigli prva i pokušala spasiti ženu. Jedan od njih je na mjestu preminuo, a drugi je prevezen u bolnicu. 48-godišnjak je kuću zatim zapalio, a onda i ubio još dvojicu policajaca koji su stigli kao pojačanje, piše LCI

Ubijeni policajci imali su 21, 37 i 45 godina, objavilo je u srijedu ministarstvo unutarnjih poslova. Ozlijeđeni policajac prebačen je u bolnicu i nije u životnoj opasnosti.

Žena koju je zatočio u kući uspjela je pobjeći na krov kuće i spašena je.

Gradonačelnik Saint-Justa François Chautard rekao je da je sve započelo obiteljskom svađom, a policija je stigla na mjesto događaja kako bi osigurala područje i evakuirala stanare iz obližnjih kuća, piše The Guardian.

Osumnjičeni je u prošlosti privlačio pozornost zbog spora oko skrbništva nad djetetom, kazali su iz ureda tužitelja u Clermont-Ferrandu.

Ministar Darmanin odao je počast ubijenim policajcima. "Nacija se klanja njihovoj hrabrosti i predanosti", napisao je on na Twitteru.

Francuski predsjednik Emmanuel Macron također je izrazio solidarnost s policijom. "Oni su naši heroji", objavio je na Twitteru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene