Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nepoznato stanje diktatora

Kim Jong Un-a mogao bi naslijediti nećak koji je studirao u Mostaru: "Zvali su ga Rakija. Bio je normalan, malo šmokljast"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kim Han Sol studirao je u BiH prije 10-ak godina kad je njemu bilo 16. Zalazio je u kafić na Španjolskom trgu gdje je pio domaću rakiju pa je po njoj dobio i nadimak.

Zdravstveno stanje sjevernokorejskog vođe Kim Jong-Una je neizvjesno. Svjetski mediji nagađaju da je preminuo, a Bloomberg i Financial Times kao mogućeg nasljednika spominju diktatorovog nećaka Kim Han Sola koji je studirao u Mostaru. Hercegovci su ga tada zvali Rakija. Bilo je to prije 10-ak godina, a tada 16-godišnji Kim Han Sol pohađao je međunarodnu školu United World College. Mostarci ga se prisjećaju sa simpatijama.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 3 Kvaliteta života Čudaci na dva kotača osvajaju Europu: ''Kombinacija vlak - bicikl ne bi trebala biti nikakav SF, nego dio hrvatske turističke ponude'' Djeca u vrtiću Virusi se brzo šire Kako smanjiti broj bolesne djece? ''Četiri su najvažnije stvari, a ovo treba djecu posebno naučiti"

"Stalno je visio u jednoj kavani na Španjolskom trgu. Trebaš to vidjeti. Uđeš u neko dvorište, a tamo isto kao da je 1986. Tu se služilo piće, bila je i rakija, pravila je gazdarica. Tu je on pio, a ovi naši su ga zvali Rakija", ispričala je Mostarka za 24sata i dodala kako je bio "normalan" tip.

"Bio je chill, preopušten tip. Nije imao veze s djedom. Normala. Bio je onako malo šmokljast. Nije pričao puno ni o stricu, koliko znam. Ok lik", kazala je.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene