Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

istraga se širi

Stravičan zločin koji je šokirao regiju: Zbog ubojstva obitelji Đokić uhićeno još dvoje ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istraga ubojstva obitelji Đokić u Srbiji proširila se na još dvojicu sumnjivaca. Osim rođaka obitelji Gorana Džonića za ubojstvo su osumnjičena braća K.M. i A.M.

Braća su ispitana te im je određen pritvor od mjesec dana. Uhićeni su u petak nakon što ih je uhićeni Džonić optužio da su ga njih dvojica nagovorila na zločin. Osim njih, u pritvoru su i Džonićevi sinovi koje je također ispitani te im je određen jednomjesečni pritovor, javlja Nova.rs.

Goran Džonić, glavni osumnjičeni za ubojstvo obitelji, prvo je navodno priznao krivicu, no rekao je kako on nije bio jedini izvršitelj ubojstva te da je bio ucijenjen. Džonić je braću, poznatu pod nadimkom Jojke okrivio da su ga prisili da ubije i opljačka rođaka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TVRDI DA JE BIO UCJENJEN Otkriveni novi detalji stravičnog zločina u Srbiji: Ispitan glavni osumnjičeni, prvo priznao nedjelo pa se onda branio šutnjom?

Još nije poznato koju su oni ulogu imali u zločinu, no srbijanski mediji pišu kako su već dobro poznati policiji te imaju debeli dosje, uglavnom zbog dilanja droge.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ubojstvo koje je zgrozilo regiju VIDEO Nastavljaju se uhićenja: Policija objavila snimku privođenja dvojice osumnjičenih za monstruozno ubojstvo Đokićevih

Stravičan zločin šokirao je cijelu regiju. Lidija (25), Gordana (56) i Goran (57) ubijeni su 26. rujna iz vatrenog oružja, a njihova tijela zatim su polivena bezninom i zapaljena. Tijela žrtava pronađena su 2. listopada nakon što je 10-ak kilometara od mjesta zločina pronađen zapaljen obiteljski auto.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene