Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRIPREMITE SE NA VRIJEME

Imamo popis prilika spajanja vikenda s blagdanima! 2022. godina raj je za spajanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
2022. godina raj je za spajanje vikenda s neradnim danima uslijed blagdana. U nastavku donosimo upute kako uspješno spojiti neradne dane i tako dobiti dodatan odmor.

Ako ste i vi među onim sretnicima koji će moći spojiti vikend s blagdanima i tako dobiti dodatan odmor, evo godišnjeg pregleda! 

Uzeli ste godišnji odmor za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana, ali niste se dovoljno odmorili? Prva prilika za spajanje bila je već u siječnju i to za blagdan Tri kralja. U ponedjeljak ste se mogli vratiti na posao, ali četvrtak je već bio neradni dan, pa ste sa slobodnim petkom imali priliku za dodatno rekuperiranje od obiteljskog druženja, prejedanja i novogodišnjeg tuluma. 

Veljača je brzo prošla, preživjeli smo i ožujak i evo nam travnja, također neloš za spajanje. Uskrs je 17. travnja, Uskrsni ponedjeljak 18. travnja i opet možete dobiti produženi vikend, taman za lagani odmor od proljetnog umora. 

Spajanje blagdana tijekom proljeća i ljeta

30. svibnja je Dan državnosti koji pada u ponedjeljak i prilika za još jedan dan odmora. Želite na more, ali ne da vam se pisati puno dana godišnjeg? Nema problema! Lipanj je odličan za spajanje i zapravo možete birati što želite spojiti. Preporučamo sve, jer ipak će doći lijepo vrijeme i šteta bi ga bilo provesti u uredu. 

Krenimo redom. U četvrtak 16. lipnja pada Tijelovo, u petak uzmete godišnji i dobijete četiri dana za odmor od šefova i kolega. 

22. lipnja je Dan antifašističke borbe. Pada u srijedu, pa možete dobiti čak pet slobodnih dana za samo dva dana godišnjeg. Naravno, uvijek možete uzeti godišnji od dva tjedna, a u kalendaru godišnjih pisati samo osam dana. I to je uvijek zgodna opcija. Toplo je preporučamo! Idealan za spajanje je i kolovoz, kada je Dan pobjede koji pada u petak, (5. kolovoz), a Velika Gospa je 15. kolovoza u ponedjeljak. 

Spajanje blagdana za Božić 

I onda imate odmor od spajanja do studenog.1. studeni je utorak. Nema smisla imati slobodan vikend pa raditi u ponedjeljak, pa onda utorak ne, tako da slobodno spojite. Dobit ćete četiri slobodna dana.

Već sada planirajte i idući Božić koji pada u nedjelju, ali imate Štefanje koje je u ponedjeljak, pa ni to nije loše. Zapamtite, dobar plan je ključ uspjeha! 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene