Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Vatrogasci krenuli u pomoć pa i sami zatrebali spašavanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obilne kiše, koje već nekoliko dana stvaraju bujice po cestama zapadne Australije, ovaj su put zamalo odnijele i vatrogasce. Naime, članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva na svojoj su koži osjetili kako je biti spašen.

Na rutinski poziv u pomoć, koji im je uputio čovjek koji je zbog bujice ostao zarobljen na drvetu, njih četvorica iz postaje krenuli su s vatrogasnim kolima.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Nacionalnom parku Paklenica SNAŽNO NEVRIJEME VIDEO/FOTO Izdana nova upozorenja: Za gotovo cijelu Hrvatsku upaljen meteoalarm Slika nije dostupna vremenski ekstremi Poplave, bujice, tuče, suše… Naviknite se! Klimatske promjene su sadašnjost, stručnjak otkriva koja će najčešće harati Hrvatskom

I dok su mu nesretnom čovjeku pokušavali pomoći, vatrogasci su i sami zaglavili. Upali su u bujicu, a njihova su se kola u sekundi napunila vodom. 

' Pokušali smo pomaknuti vatrogasna kola, a onda nas je udario nalet vode i potpuno smo potonuli', kapetan Craig Pott.

Nisu mogli otvoriti vrata kabine, pa su se kroz prozor izvukli na krov i pozvali u pomoć svoje kolege. Oni su ih uspješno izvukli, a nakon što su se strasti smirile, počelo je zafrkavanje.

Tako je cijela četvorka preimenovana u odred 'Disaljka', po uzoru na predmet koji se koristi za disanje ispod vode.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene