Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UZROK PLINSKA BOCA?

VIDEO Eksplozija u Novom Beogradu: Buktinja progutala poznati restoran, ozlijeđene najmanje dvije osobe - "Plamen je bio visok nekoliko metara"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U poznatom beogradskom restoranu Košnica u srijedu navečer došlo je do eksplozije i velikog požara koji je progutao cijeli objekt. Po informacijama tamošnjih medija, ima i ozlijeđenih.

Beogradski restoran Košnica praktički je sasvim uništen u eksploziji i velikom požaru koji je uslijedio. Na terenu je više vatrogasaca, a kako javlja reporter portala Nova.rs, vatra i dalje tinja, ali vatrogasci drže požar pod kontrolom.

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja

Prema prvim informacijama, eksploziju je najvjerovatnije izazvala plinska boca.  

"Čula se eksplozija, a potom je vatra krenula izbijati iz kafića. Plamen je bio visok nekoliko metara, ljudi su se sklanjali", rekao je jedan od očevidaca.

Za Blic su iz Hitne službe potvrdili da su na teren poslali dva vozile te da su dviej osobe ozlijeđene te su prebačene u bolnicu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene