Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZBOG LOŠEG VREMENA?

Drama u Istanbulu: Avion prilikom slijetanja izletio s piste, raspao se i zapalio. Poginula jedna osoba, ozlijeđeno više od 150

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Avion je trebao sletjeti na pistu u zračnoj luci Sabiha Gokcen u Istanbulu u srijedu poslijepodne. Skliznuo je s piste i raspao se na dijelove. Najmanje je 157 osoba ozlijeđeno, a po zadnjim informacijama poginula je jedna osoba.

Avion iz Izmira je pri slijetanju na aerodrom Sabiha Gokcen izletio s piste i raspao se na komade i zapalio. Poginula je jedna osoba. Turski ministar prometa Cahit Turkan kazao je da je na Boeingu 737 u trenutku nesreće bio 171 putnik i šest članova posade.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šok u avionu Pilot prigušio svjetla i počeo gledati sadržaj koji je šokirao putnika: Otišao je na WC i nakon toga zaspao Ilustracija Sve se istražuje Što se događa? Još jedan Boeing prisilno sletio: U nekoliko dana zaredali su se brojni problemi

Najmanje je 157 osoba ozlijeđeno, a veliki dio njih je vozilom hitne pomoći prevezen u bolnicu. Svi putnici i članovi posade vrlo su brzo evakuirani.

Iz trupa aviona vidjeli su se plameni jezici koje su pogasili vatrogasci. Slika na mjestu događaja je zastrašujuća - pilotska kabina se potpuno odvojila od ostatka aviona i ostala je ležati uz bok letjelice.

Avion pripada aviokompaniji Pegasus Airlines, a lokalni mediji javljaju da je problem pri slijetanju nastao vjerojatno zbog olujne kiše i vjetra. Uzrok nesreće službeno još nije potvrđen. Na terenu su hitne službe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene