Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prozvao ga i Dodik

Gradonačelnik podnio ostavku zbog bizarnih selfija: Fotografirao se dok pije tablete i povraća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dalibor Pavlović podnio je ostavku u četvrtak na funkciju gradonačelnika Prijedora, nakon što su u javnost procurile njegove bizarne fotografije na kojima se vidi kako pije veliku količinu tableta i povraća.

Fotografije, koje je sam uslikao, a koje je objavio novinar Slobodan Vasković, uzburkale su javnost u Republici Srpskoj s obzirom na neprimjerenost sadržaja. Zbog toga ga je lider SNSD-a Milorad Dodik pozvao da podnese ostavku.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Zabrinuti za budućnost BiH Američko veleposlanstvo oštro reagiralo na Dodikove prijetnje: "Zajedno sa svojim ulizicama krši Daytonski sporazum" Milorad Dodik i suradnici Reakcije na Schmidtovu odluku Predstava za javnost ili razlog za brigu? Parlament Republike Srpske usvojio nacrt zakona koji bi im davao znatno veće slobode

Danas je održana i sjednica Gradskog odbora Prijedora, na kojoj gradonačelnik Dalibor Pavlović nije sudjelovao, no ostavku je objavio pismenim putem.

"Kao nositelj javne funkcije i prvi čovjek grada Prijedora, snosim odgovornost da svoje sugrađane, ali i širu javnost izvještavam o poslu koji obavljam, baš kao i o privatnom životu ako on utječe na dobrobit zajednice u čijoj sam službi. Kako javni progon mene kao čovjeka raznim spinovima, vrijeđanjima, omalovažavanjima, koja su se posljednjih dana u pojedinim medijima pojavila, mogu uzdrmati odnose povjerenja koje s građanima Prijedora gradim od stupanja na funkciju, ovim putem obavještavam javnost da prihvaćam prijedlog predsjednika SNSD-a Milorada Dodika'', istaknuo je Pavlović.

Dodik mu je poručio da je izgubio podršku stranačkih kolega zbog objavljenih fotografija i izostanka demantija navoda koji se odnose na to da je ovisnik. U pismu ostavke Pavlović se ispričao sugrađanima zbog neugodnosti, piše Klix.

"Svojim sugrađanima, koji su osjetili nelagodu zbog mene, a zbog nečasnog, neljudskog i nekorektnog djelovanja opozicije, kojoj ništa nije sveto, ovim putem se duboko ispričavam. Želim se zahvaliti svima na suradnji, a onima od kojih sam dobio na tisuće poruka podrške, obećavam da ću i nakon funkcije ostati čovjek kakvog me znate, spreman pomoći svima. Ljudskost i poštenje mi nisu, niti će moći uništiti. Pravdu ću dokazivati putem suda i neću odustati od nje, ustrajat ću u nastojanju da zbacim nepravdu koja mi je ovim putem nanesena'', poručio je Pavlović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene