Obavijesti Video Pretražite Navigacija
lakše ozljede

Teška nesreća kod Mostara: Ronioci iz Neretve izvukli tijelo vozača, ozlijeđeni putnici iz kombija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač cisterne koja se u četvrtak popodne survala u Neretvu, izvučen je iz rijeke. Sedam putnika iz kombija s kojim se prethodno sudario zadobilo je lakše ozljede i prevezeno je u bolnicu u Mostaru.

Iz do sada neutvrđenih razloga cisterna s gorivom sudarila se iza 16:00 sati s kombijem slovenskih prometnih oznaka 15-tak kilometara sjeverno od Mostara u mjestu Drežnici. Nakon toga cisterna je sletjela u Neretvu, a riječna struja odvukla ju je stotinjak metara nizvodno.

Na površini Neretve nastala je velike naftna mrlja.

Po riječima glasnogovornika MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevita Marića, predvečer je stigao tim ronilaca koji su počeli potragu za vozačem cisterne.

Vozač je izvučen iz Neretve, javlja Dnevni Avaz. 

U kombiju slovenskih prometnih oznaka po navodima glasnogovornice Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru sedam putnika zadobilo je lakše tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČEVID U TIJEKU Kaos na autocesti A3 kod čvora Nova Gradiška: Zapalila se cisterna, vozač uspio na vrijeme izaći

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Više od 100 ozlijeđenih VIDEO Stravična nesreća: U eksploziji cisterne gotovo stotinu poginulih, po cesti razasuta spaljena ljudska tijela i olupine

Oni su vozilima hitne pomoći prevezeni u Centar urgentne medicine gdje im je pružena pomoć.

Više sati je zbog prometne nesreće bio potpuno obustavljen promet na magistralnoj prometnici M-17 između Mostara i Sarajeva.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene