Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ide u mirovinu 2021.

Merkel: "Nadam se da će mi se život nakon politike nastaviti i da ću biti zdrava"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Angela Merkel (65) na godišnjoj konferenciji za novinare u Berlinu, između ostalog, govorila je i o svom zdravlju nakon što je u posljednjih mjesec dana nekoliko puta na službenim događanjima vidljivo tresla, a prošlog vikenda bila je i bez daha dok je davala izjavu.

Njemačka kancelarka Angela Merkel (65) u Berlinu odražava svoju godišnju konferenciju za novinare na kojoj u opuštenijem tonu odgovara na pitanja o aktualnim temama. Tako je ponovno govorila i o svom zdravlju nakon što je u posljednjih mjesec dana nekoliko puta na službenim događanjima imala tremore, a prošlog vikenda je bila i bez daha dok je novinarima davala izjave u rezidenciji njemačkog veleposlanika u Parizu.

Pročitajte i ovo Studenti voze tramvaje u Nuernbergu - 2 Problem u Njemačkoj Zbog manjka radne snage, traže studente da voze tramvaje: ''Moramo istražiti sve mogućnosti'' Angela Merkel (Foto: AFP) Slušala ju Ivanka Trump Merkel na konferenciji prozvala Trumpa: "Moramo se boriti protiv onih koji misle da sve mogu sami"

"Razumijem pitanja o svom zdravlju, i već sam vam odgovorila. Važno je da se posvetim svom poslu kao čelnica vlade. Sad, rekla bih da me poznajete već neko vrijeme. Ja mogu obavljati ovu funkciju. Kao što sam rekla, svoj politički rad završavam 2021., i nadam se da će se nakon toga život nastaviti i voljela bih ga nastaviti na zdrav način", kazala je Merkel u Berlinu, prenosi DW

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene