Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odvjetnici mu zabranili istupe

Andrija Jarak iz Londona: Todorić razmišlja o promjeni adrese zbog pritiska medija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivica Todorić u četvrtak se nije pojavljivao izvan kuće na svojoj londonskoj adresi. Njegovi londonski odvjetnici pripremaju obranu i razmišljaju o žalbi na odluku suda.

Novinarske ekipe koje se nalaze ispred londonske rezidencije Ivice Todorića, nisu ga vidjele izvan kuće čitav dan. Zanimljivo je da su osim hrvatskih novinara, i engleske medijske kuće danas počele obilaziti Todorićevu kuću.

Pročitajte i ovo Ivica Todorić odgovara na pitanja Josipe Krajinović (Foto: Dnevnik.hr) POTVRDIO JELENIĆ Produljena istraga u slučaju Agrokor, okončat će se u svibnju 2019. Ivica Todorić u intervjuu na Dnevniku Nove TV, arhiva (Foto: Dnevnik.hr) ''ozbiljne optužbe za prijevaru'' Sud u Londonu odlučio: Ivica Todorić bit će izručen Hrvatskoj: ''Malo sam razočaran, ali idem dalje u fight''

Zbog toga Todorić razmišlja i o promjeni svoje londonske adrese, no treba vidjeti je li to i pravno moguće, obzirom da su njegovi odvjetnici tu adresu naveli kao njegovo mjesto prebivališta i s te adrese se mora javljati u policiju, triput tjedno.

Todorić se nije oglašavao u četvrtak niti na svom blogu te je očito poslušao savjet svojih odvjetnika, koji nisu krili da su nezadovoljni zbog onog što je prije dva dana izjavio ispred zgrade suda u londonu te njegovim jučerašnjim bijegom pred novinarskim ekipama ispred policijske postaje.

Sve to jasno govori da su Todoriću odvjetnici očito zabranili daljnje medijske istupe.

Što se tiče njegove obrane, britanski odvjetnici je već pripremaju te razmišljaju o žalbi na dvije točke iz odluke suda. Prvo, zbog čega je oduzeta putovnica Todorićevoj supruzi, a drugo, visina jamčevine od 100.000 funti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene