Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uživaju u pozornosti

"SVI ĆE ZNATI GDJE JE SLOVENIJA" Kako se prate izbori u rodnom mjestu Melanije Trump?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki izbori posebnom se pozornošću prate u slovenskoj Sevnici, rodnom mjestu Trumpove supruge Melanije.

Sevničani se nadaju da će upravo njihova sumještanka postati prva dama Sjedinjenih Američkih Država. Organizirano je i praćenje rezultata izbora od četiri ujutro u jednom lokalu u središtu grada.

A Sevničani uživaju u pozornosti medija i kažu da je to velika promocija za Sevnicu i Sloveniju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PORUKA PRVE DAME Melania Trump objavila oproštajnu poruku te istaknula da "nasilje nikad nije rješenje". Mnogima će biti znakovito na koji je način spomenula supruga Melania Trump (Foto: AFP) istraživanje CNN-a Amerikancima je dosta Melanije: Prva dama Bijelu kuću napušta s poražavajućim podacima o popularnosti

"Zbog Melanije moram biti domoljub", kazao je Bojan iz Sevice.

Pitali smo to i gradonačelnika Sevnice, rekao nam je da će se zasigurno na neki način proslaviti ulazak njihove sugrađanke u Bijelu kuću ukoliko Donald Trump doista pobijedi. No nije nam htio otkriti to što će se organizirati.

U kafiću u samom centru grada je pak sve spremno za zajedničko gledanje rezultata izbora već od pet ujutro. Svi to nekako iščekuju jer bi voljeli vidjeti svoju sugrađanku u Bijeloj kući. Mještani s kojima smo danas razgovarali su rekli se nadaju Trumpovoj pobjedi ne samo zbog promocije, već i zbog toga što se nadaju da će joj to dati i veću mogućnost da pomogne svom mjestu. A to je već činila.

Naime, u nekoliko je navrata donirala novac za Dom zdravlja. Što god Amerika odabere, kažu Sevnicani da je u svoje mjesto uvijek dobrodošla, a vlasnik kafića joj porucuje da čim stigne - kuća časti!

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene