Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KAMPANJA U DALMACIJI

Milanović u Splitu: "Reći da postoji prava i kriva Hrvatska, to su udbaške podjele i to je HDZ"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednički kandidat Zoran Milanović u subotu je boravio u Zadru, Šibeniku i Splitu.

Kandidat na predsjedničkim izborima Zoran Milanović prošetao je u subotu prijepodne centrom Zadra i družio se s građanima. Jedna od građanki pitala ga je što će učiniti u borbi protiv korupcije.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 6 Anketa Dnevnika Nove TV Što mislite o odluci Ustavnog suda? Pogledajte kako ste glasali Đorđe Gardašević, ustavni stručnjak Sporna odluka Ne stišavaju se reakcije na Ustavni sud: Stručnjak objasnio u čemu je problem

Pritom je kazala da je osobno iskusila korupciju, koja je zaživjela na svim razinama, i dodala da se bavi poljoprivredom. Kako je rekla - 27 godina obrađuje tuđu zemlju. "A tko je pokupio zemlju?", pitao ju je Milanović, na što je Zadranka samo odgovorila: "Zna se".

"A što da vam kažem više? Ja ću govoriti pa dokle dođe. Tući ne mogu niti želim. Neću nikog pomilovati. To treba ukinuti - pomilovanje", kazao je Milanović.

Milanović je obišao Split i Šibenik.

Što se tiče ulaska u drugi krug, Milanović je u Splitu rekao da vjeruje da je za to presudio on kao kandidat. "Trebat će pobjeda u svakom kutu u kojem je to moguće“, rekao je Milanović, prenosi N1.

Kazao je kako on, što se tiče njegove kampanje, ne ide po Hrvatskoj kao trgovački putnik i govori ono što ljudima odgovara. "Poraza se ne bojim, pobjedi se radujem", dodao je.

Komentirao je i izjavu predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović, koja je građanima poručila da "biraju pravu Hrvatsku".

"To je jako opasna izjava. Jako su perfidni, jedno pričaju, drugo rade, trećima predbacuju, naprimjer meni. Što se tiče prave Hrvatske, ja govorim o normalnom u Hrvatskoj, ne normalnoj Hrvatskoj, i to ne znači da onaj tko ne glasa za mene nije normalan.

Ali reći da postoji prava i kriva Hrvatska, to su udbaške podjele i to je HDZ", rekao je Milanović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene