Obavijesti Video Pretražite Navigacija
osvrnuo se i na premijera

Zoran Milanović: "Marija Antoaneta se grdno zaigrala s kolačima. Opasno je to što radi...''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednički kandidat Zoran Milanović u izbornom se stožeru susreo s čelnicima stranaka koje ga podržavaju na predsjedničkim izborima te je komentirao izjave Kolinde Grabar-Kitarović da bi Milanu Bandiću u zatvor nosila kolače.

"Utakmica tek počinje, igrat će se oštro, ali bit će fer", rekao je Zoran Milanović. Dodao je da kampanja za njega traje pet mjeseci tijekom kojih je išao po Hrvatskoj, družio se s ljudima i govorio.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Analiza Tihomira Cipeka Politički analitičar o najavi da bi se HDZ mogao rušiti kroz Sabor: "Moguće je kad bi to učinio... " Zoran Milanović - 6 Anketa Dnevnika Nove TV Što mislite o odluci Ustavnog suda? Pogledajte kako ste glasali

''Dobra su iskustva, pet mjeseci su mi mjerkali svaku izjavu, grimasu, rečenicu", rekao je kandidat za predsjednika na predstojećim predsjedničkim izborima.

Osvrnuo se na izjavu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović da bi Milanu Bandiću u zatvor nosila kolače.

"Marija Antoaneta se grdno zaigrala s kolačima. Ne igrati se s kolačima, pršutima... Opasno je to što radi Kolinda Grabar-Kitarović. Signal koji predsjednik šalje na taj način je - pomilovat ću te", rekao je Milanović.

Dodao je da između Predsjednice i Bandića nema prijateljstva. "Ta priča s prijateljstvima nešto je vrlo, vrlo opasno, da ne upotrijebim grublju riječ. Nema prijateljstva u takvim stvarima. Prijateljstvo Kolinde Grabar-Kitarović i Milana Bandića, skoro 20 godina starijeg muškarca, počinje onog trenutka kad je Bandić izašao iz Remetinca. To je odnos iz interesa, duboko lukrativan, ne osoban. Prije su joj tako bili prijatelji ljudi koji su bili u problemima s hrvatskim pravosuđem", rekao je Milanović, prenosi.

Osvrnuo se i na izjave premijera Andreja Plenkovića, koji je rekao da se predsjednica šali.

"Ajde da se ja tako našalim, što bi bilo? Oni nemaju smisao za humor. To je najgora vrsta cinizma, kao i parodija u kojoj su sindikati dobili svoje", zaključio je Milanović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene