Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"nosit će mu kolače u zatvor"

Škoro opleo po Predsjednici: "Ovom izjavom ona šalje poruku da tolerira ili čak otvoreno podržava kriminal"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednički kandidat i pjevač Miroslav Škoro osvrnuo se na izjavu aktualne predsjednice koja želi drugi mandat, a koja je kazala kako će prijateljima poput Milana Bandića i u zatvor nositi kolače.

Kolinda Grabar Kitarović, predsjednica Republike Hrvatske i kandidatkinja za drugi mandat, u ponedjeljak je rekla da cijeni lojalnost i da će svom prijatelju zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću, protiv kojeg je podignuto nekoliko optužnica USKOK-a, i u zatvor nositi kolače ako ga osude.

Pročitajte i ovo Istraživanje Dnevnika Nove TV - 2 Dnevnik Nove TV donosi EKSKLUZIVNO Posljednje istraživanje uoči izborne šutnje: Milanović i Grabar-Kitarović vode mrtvu utrku, Škoro zaostaje Slika nije dostupna "loše režirani igrokaz" Oglasio se i Škoro: "Izjava Grabar-Kitarović traži hitnu reakciju"

"Prošla baka s kolačima", napisao je njen konkurent na predstojećim predsjedničkim izborima Miroslav Škoro na društvenim mrežama i osudio je takve izjave koje nisu primjerene visokoj funkciji. 

"Hrvatska građanka Kolinda Grabar-Kitarović slobodna je svojim prijateljima nositi kolače u zatvor, ali predsjednica države to nikako ne bi smjela činiti jer tako šalje poruku da tolerira ili čak otvoreno podržava kriminal. Spasimo aktualnu predsjednicu od ovakve dileme i omogućimo joj 22. prosinca da postane obična građanka pa neka nosi kolače u zatvor kome god hoće!", poručio je Škoro.

Grabar-Kitarović se u intervjuu za Media Servis osvrnula na kritike zbog pjevanja na Bandićevom rođendanu. Poručila je da je svatko nevin dok mu se ne dokaže krivnja i da ako s nekim politički surađuje da mora biti toliko korektna da ostane ono što jest.

"Ne mogu se i ne smijem dodvoravati građanima ili onima koji su protiv gospodina Bandića da bih pokupila neke političke bodove. Moram biti dosljedna sebi. I u životu najviše cijenim lojalnost i odanost. Lojalnost prema državi, narodu, zajednici, obitelji i svojim prijateljima, pa čak i ako su optuženi. A ako su osuđeni, onda ću gospodinu Bandiću u zatvor nositi kolače ili što je već dopušteno", kaže predsjednica, ali dodaje kako ne vjeruje da će do toga doći. Inače, pažnju je privukla i torta koju je Grabar-Kitarović poklonila Bandiću, a na kojoj je njihova fotografija i figurice osa.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene