Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Sram vas može biti"

Opet incident – Predsjedničin savjetnik Madžar nakon sučeljavanja vikao za Milanovićem, na kraju pala isprika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Incident nakon sučeljavanja. Predsjedničin savjetnik Tomislav Madžar obrušio se na Zorana Milanovića, koji nije ni znao tko mu dovikuje i pitao je je li to netko iz osiguranja. Kada su mu rekli da je to predsjedničin savjetnik, rekao je da se HDZ-ovci tuku u Saboru, psuju i tako razgovaraju s bivšim premijerom.

Kandidat na predsjedničkim izborima Zoran Milanović nakon izlaska sa sučeljavanja spomenuo je tvrtku Leona Sulića koja je propala, a u čijem je Nadzornom odboru sjedila i Kolinda Grabar-Kitarović. Nakon toga ga je verbalno napao njezin savjetnik Tomislav Madžar, koji mu je rekao: "Sram vas može biti."

Pročitajte i ovo Zoran Milanović čeka se most? Milanović već ima podršku 57 zastupnika? "Pitali su nas želimo li razgovarati" Zoran Milanović - 2 Objava na Facebooku Oglasio se Milanović! "Mandat može dobiti..."

"To je moja građanska dužnost", rekao je Milanović i krenuo prema izlazu, pa pitao je li to doviknuo netko iz osiguranja, a onda su mu rekli da je to savjetnik predsjednice.

"Ima i dalje nestabilnih", bila je prva reakcija Zorana Milanovića na Madžarovo ponašanje.

Madžar je nakon sučeljavanja na HRT-u nastavio dovikivati Milanoviću koji se na kraju okrenuo i rekao da se HDZ-ovci tuku u Saboru, psuju i tako razgovaraju s bivšim premijerom. 

"Ja čovjeka ne poznajem, ne znam tko je. Ovo je jadno", rekao je Milanović i izašao.

Stigla i isprika

''Vidim da sam na ovoj snimci ispao kao neki nasilnik, no želim napomenuti da je gospodin Milanović u posljednjih šest mjeseci svoje kampanje napadao branitelje, Crkvu, HDZ, pa i predsjednicu Grabar-Kitarović. Žao mi je zbog mog istupa, no na takav se način Milanović ponio prema predsjednici Grabar-Kitarović, docirao je, napadao, ponižavao i jednostavno nije u redu da na takav način razgovara'', rekao je savjetnik predsjednice za Jutarnji list nakon incidenta tijekom kojeg se verbalno sukobio sa Zoranom Milanovićem.

Dodao je i kako ne misli da će njegov incident naštetiti predsjednici jer je to njegov incident, a ne njezin.

''Šef stožera Kolinde Grabar-Kitarović Ivan Anušić ispričao se Zoranu Milanoviću zbog verbalnog ispada Savjetnika Madžara'', objavio je na Twitteru Nikola Jelić, Milanovićev glasnogovornik. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene