Obavijesti Video Pretražite Navigacija
a nema kampanje

U pratnji supruga Jakova Kolinda Grabar-Kitarović na Dolcu kupila ribu i povrće, pa napala Zorana Milanovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u pratnji supruga prošetala se na Badnjak po zagrebačkoj tržnici Dolac. Kupila je ribu, povrće i pšenicu te razgovarala s kumicama i prodavačima. Nije propustila priliku napasti protukandidata Zorana Milanovića.

U ležernom izdanju Kolinda Grabar-Kitarović prošetala se centrom Zagreba u pratnji supruga Jakova. Posjetila je tržnicu Dolac. Kupila je ribe i povrće, a iskoristila je prigodu i malo porazgovarati s prodavačima i građanima.

Pročitajte i ovo Stožer Kolinde Grabar-Kitarović nakon izlaznih anketa ide na odmor? Gubitnica Grabar-Kitarović održala govor: "Hrvatska je odlučila, Zoran Milanović će biti predsjednik. Ja ostajem u Hrvatskoj" Vinko Gegić Bobetko u stožeru Kolinde Grabar-Kitarović "volio sam srbiju" Show u stožeru Grabar-Kitarović: Obožavatelj vikao o sotoni, četnicima i zvijezdi petokraki, novinarima zaprijetio incidentom

Rekla je da će ribu izabrati Jakov jer mu je ''nono bio ribar pa se bolje kuži'', a da će kuhati zajedno. Na kraju je ipak predsjednica odabrala ribu. Imala je platnenu vrećicu i pohvalila se da kad god može, ne koristi plastiku.

''Razgovaralo se u kampanji o ideološkim pitanjima o kojima uopće ne odlučujemo, a više se trebamo posvetiti ekološkim temama i borbi protiv nasilja'', rekla je.

Iako je rekla da danas nema kampanje, na upit novinara osvrnula se na drugi krug predsjedničkih izbora koji će se održati 5. siječnja.

Rekla je da je spremna, uvijek spremna, na sučeljavanja s protukandidatom Zoranom Milanovićem. Na pitanje koja joj je taktika za drugi krug, odgovorila je da je to povjerenje u ljude. "Zapamtimo da smo svi nekako vjerni sebi i ja ne vjerujem u neke velike promjene. Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada", komentirala je Milanovića. Nije htjela komentirati svoju izjavu o korupciji o SOA-i zbog koje je proziva protukandidat. ''Neću odgovarati protukandidatima, pogotovo ne kad govore iz sigurnosti SDP-ovih skupova, kad izigravaju kvazifrajerstvo i kad su na rubu seksizma'', zaključila je. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene