Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Želim biti među vama"

Predsjednica krenula u kampanju: "Nisam salonski političar, ne zanimaju me crveni tepisi i sjedenje u uredu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kolinda Grabar-Kitarović sinoć je, kao i prije pet godina, počela kampanju na rodnom Grobniku,. U Domu kulture okupilo se 200-tinjak HDZ-ovaca iz cijele Primorsko-goranske županije, predvođeni ministrom Olegom Butkovićem.

Okupljenima je poručila da će ona biti predsjednica koja je uz narod i iz naroda te progovorila na rodnom čakavskom i zapjevala. Novim sloganom "Optimizam za Hrvatsku" Predsjednica aludira da će njezin novi mandat biti usmjeren prema borbi protiv bahatluka, crvenila i pesimizma te da Hrvatska nije slučajna država.

Pročitajte i ovo Stožer Kolinde Grabar-Kitarović nakon izlaznih anketa ide na odmor? Gubitnica Grabar-Kitarović održala govor: "Hrvatska je odlučila, Zoran Milanović će biti predsjednik. Ja ostajem u Hrvatskoj" Vinko Gegić Bobetko u stožeru Kolinde Grabar-Kitarović "volio sam srbiju" Show u stožeru Grabar-Kitarović: Obožavatelj vikao o sotoni, četnicima i zvijezdi petokraki, novinarima zaprijetio incidentom

"Nisam salonski političar, ne zanimaju me crveni tepisi, povijesni stolovi, sjedenje u uredu. Ono što želim je biti s vama, među vama, i ako vam mog donijeti osmijeh na lice ili trenutak radosti, to mi je najveća nagrada u životu", rekla je predsjednica Grabar-Kitarović tijekom kratko govora, nakon kojeg je uslijedila pjesma.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene