Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kao zastupnik izglasao jednu

Miroslav Škoro na prikupljanju potpisa u Rijeci: Sve su dosadašnje Vlade krive za štrajk

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miroslav Škoro prikupljao je potpise u Rijeci te rekao da će ih predati najkasnije moguće kako bi procijenio podršku, a dotakao se i štrajka te kao odgovorne istaknuo sve dosadašnje Vlade.

Miroslav Škoro došao je u Rijeku povodom predsjedničke kampanje gdje je najavio da će potpise za kandidaturu predati trećeg prosinca. To će učiniti iako je i više od potrebnih deset tisuća potpisa, kako kaže, skupio već prvi dan. Na taj način želi vidjeti koliko ima podrške.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković Bez puno komentara Plenković o porukama s mobitela Josipe Rimac: "Nemam pojma tko je AP. To je potpuno nebitno" Gabrijela Kišiček - 1 Analiza Gabrijele Kišiček Tko bi pobijedio u sučeljavanju Milanovića i Plenkovića: "To bi bilo napeto gledati, međutim..."

Komentirao je i štrajk prosvjetara, a smatra da se ne bore za novac, već za dostojanstvo koje im Vlada treba omogućiti.

„Žalosno je kad netko govori da je to sad posljedica nekih poteza neke vlade Zorana Milanovića, ne braneći njega, dapače, ali i ova Vlada je imala barem tri godine da napravi nešto za naše prosvjetare“ prozvao je Škoro i aktualnu vladu.

„Puno je Vlada, puno je toga projahalo kroz zemlju. Taj loš odnos prema prosvjetarima njih vrijeđa, nije pitanje novaca, u Hrvatskoj je čini mi se pitanje dostojanstvo“ zaključio je Škoro.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene