Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OGLASILA SE JADRANKA KOSOR

"KGK je besramna... S mandata veleposlanice u SAD-u otišla u NATO bez obavijesti Vladi i meni, i ostavila veleposlanstvo prazno"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jadranka Kosor na Twitteru je komentirala prvo sučeljavanje predsjedničkih kandidata u drugom krugu izbora.

Prvo sučeljavanje Zorana Milanovića i Kolinde Grabar-Kitarović, kandidata na predsjedničkim izborima koje se održalo na RTL-u pratila je i bivša premijerka Jadranka Kosor

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković Bez puno komentara Plenković o porukama s mobitela Josipe Rimac: "Nemam pojma tko je AP. To je potpuno nebitno" Gabrijela Kišiček - 1 Analiza Gabrijele Kišiček Tko bi pobijedio u sučeljavanju Milanovića i Plenkovića: "To bi bilo napeto gledati, međutim..."

I to vrlo aktivno, sudeći po objavama na Twitter profilu. Obrušila se na Kolindu Grabar-Kitarović. 

"KGK besramna kad kaže da sam joj kao premijerka rekla da ne računam na nju. Za što? Pa bila je veleposlanica!! S mandata veleposlanice u SAD otišla je u NATO bez da je obavijestila Vladu i mene kao premijerku. I ostavila veleposlanstvo prazno", napisala je u statusu. 

"Veli kandidatkinja kandidatu da zašto nije sudio Perkoviću. Tako je. Poznato je da premijeri sude. A nekima se i sudi", aludirala je u jednom statusu i na Ivu Sanadera. 

"Veli kandidatkinja da smo bili spremniji za euro u vrijeme vlade koju je vodio višestruki osuđenik nego danas. Dosta i previše", napisala je još Kosor. 



 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene