Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obišao Pantovčak

Dario Juričan pronašao štetu na podestu Franje Tuđmana: "Stari, to zaslužio nisi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednički kandidat Dario Juričan obišao je Pantovčak, a sa sobom je ponio i bistu Milana Bandića.

Dario Juričan, kandidat na predstojećim predsjedničkim izborima, došao je na Pantovčak kao običan građanin i unaprijed se prijavio pa je ušao bez problema, ali bista je morala ostati na ulazu iz sigurnosnih razloga.

Obišao je vilu prekrižje gdje je pozdravio nekoliko građana. Zatim je obišao Pantovčak i, kako kaže, svoj budući ured ne bi li se uvjerio da nema štete. Štetu je ipak pronašao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 11 kandidata Prvi rezultati DIP-a: Zoran Milanović u prednosti, slijedi ga Kolinda Grabar-Kitarović, a treći je Miroslav Škoro

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Akcija spašavanja Hrvatske'' Juričan "preimenovao" zagrebačke ulice: Ulica dr. Ive Sanadera, Trg žrtava USKOK-a, Trg hrvatskih tajkuna...

"Okej našli smo štetu. Netko je grdo oštetio podest na kojem je Franjo Tuđman. Znači netko ne drži dovoljno do Franje Tuđmana. Da li je to HDZ?", zapitao se Juričan.

"Dat ću Franji Tuđmanu novi podest. Evo baš mi je žao hrvatski narode. Kad ja budem predsjednik sredit ću Franju Tuđmana. "Stari, to zaslužio nisi. Okej idemo dalje", dodao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene