Obavijesti Video Pretražite Navigacija
srušio se zid

VIDEO I FOTO Vlasnica kuće kod epicentra potresa: ''Imala sam osjećaj da će se srušiti sve... Zaspala sam tek u 4 ure''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sinoćnjem potresu koji je pogodio Dalmaciju srušen je zid štale u mjestu Liska. Potresena vlasnica ispričala je kako je sve izgledalo.

''Ja sam sjedila i gledala televiziju. Odjednom je počelo sve... Imala sam osjećaj da će se srušiti sve. Izletila sam vanka i onda je sve stalo'', ispričala je Senka Punda Žitnik iz mjesta Liska u Dugopolju.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Nadzorna kamera u Trogiru snimila trenutak potresa Zastrašujuća snimka iz Trogira VIDEO Nadzorna kamera udaljena samo tri kilometra od epicentra snimila trenutak potresa

''Bila sam sva u strahu, a onda su mi susjedi rekli da mi se srušilo'', prepričava. Kaže da je čula neki zvuk, ali ne zna je li to bio zvuk rušenja ili potresa. Njezina kuća nije oštećena, ali je srušen zid obližnje štale.

Kaže da je jedina u okolici koja je imala štetu. Na pitanje kako je provela večer odgovara - grozno. ''Jutros u 4 ure sam tek zaspala, popila sam dva Normabela'', kaže pomalo sramežljivo i objašnjava da u kući živi sama.

Dalmaciju je u srijedu navečer pogodio potres jačine 4,6 po Richteru. Veće štete nasreću nije bilo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene