Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prosvjeduju

Petrinjci izašli na ulice nezadovoljni sporom obnovom: "Grad nisu zgrade nego ljudi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više desetaka ljudi okupilo se u subotu u Petrinji gdje su prosvjedovali zbog spore obnove grada nakon što je razoren u potresu.

"Grad nisu zgrade nego ljudi", poručuju prosvjednici koji su se danas okupili u Petrinji. Smeta im spora obnova grada koji je razoren u potresu u prosincu.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u Petrinji - 3 Tri godine od potresa Plenković poručio da HDZ-ovci nisu lopovi: "To je najgluplja i najnetočnija imbecilna teza" Petrinja - 1 Banovina tri godine od potresa Satima bila zarobljena ispod ruševina: "U snovima opet proživljavam scene, a hvata me jeza da ćemo se vratiti u tu zgradu"

Od građana su se mogli čuti uzvici "Želimo ostati u Petrinji", ali i kritike upućene gradonačelniku Darinku Dumboviću.

Dumbović je prošloeg tjedna obećavao da će stožer izlaziti na teren kako bi procijenio koliko nekome materijala treba, a poslije će se voditi evidencija o tome tko je što uzeo - putem aplikacije.

"Pa gledajte mi smo 15 dana, mi smo ostali bez ijedne institucije, pa država je nekidan došla s kontejnerima, pa nisam ja Batman, jel' vi mislite da sam ja Batman", kazao je tad Dumbović na pitanje je li to već trebao napraviti ranije, a ne kada je već prošlo više od dva mjeseca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene