Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštar odgovor

Škoro o srednjem prstu bivše predsjednice: "To nije prst samo meni, to je prst cijelom narodu, svim vjernicima, kardinalu"

Čelnik Domovinskog pokreta komentirao je fotografiju bivše predsjednice na kojoj ona pozira sa srednjim prstom.

Miroslav Škoro komentirao je u petak u Slavoniji fotografiju bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na kojoj ona pokazuje srednji prst zbog njegove izjave da bi se silovane žene koje su zatrudnjele tijekom zlostavljanja trebale konzultirati sa obitelji.

Pročitajte i ovo Miroslav Škoro Osvojili 16 mandata Škoro: "Jako sam iznenađen rezultatom HDZ-a, nema osobe koju nisu iznenadile izlazne ankete. Treba bolje regulirati njihov rad" Vesna Vučemilović, Domovinski pokret treća opcija Miroslav Škoro: "Kampanja je bila prljava, a naša promatračica doživjela je i fizičko zlostavljanje"

"Povela se ružna kampanja, kojoj je predvodnica postala bivša predsjednica vulgarnom gestom, koja je otkrila njeno pravo lice. Teza da sam ja doveo Zorana Milanovića na vlast jučer je srušena srednjim prstom Kolinde Grabar Kitarović, koja je pokazala da između nje, lažne demokršćanke i ljudi koji je podržavaju nema razlike u odnosu na Zorana Milanovića. Birači su se odlučili za iskrenog i pravog socijaldemokrata i ljevičara, a lažni su prokazani", rekao je Škoro.

"Taj srednji prst nije samo Miroslavu Škori, ja sam nebitan, navikao sam na takve stvari koje su upućene meni i mojoj obitelji. To je srednji prst koji je pokazan cijelom hrvatskom narodu, svim vjernicima, kardinalu koji ju je podržavao", dodao je. 

"To je sramota za hrvatski narod. Ali dogodit će se i da gospodin Plenković i gospodin Jandroković više neće pokazivati srednji prst iz Banskih dvora i Sabora, a će otići", nastavio je.

Na pitanje da obrazloži svoju izjavu, rekao je da se više neće dati uvlačiti u takve priče i rasprave. 

"Idemo razgovarati o stvarima koje su bitne. O ekonomiji, gospodarstvu, nužnim reformama, digitalizaciji, informatizaciji, poljoprivredi", rekao je. 

"Što se mene tiče, Ustavni sud je rekao svoje, zakon je rekao svoje. To je kompleksno pitanje, ne bih se više osvrtao", kazao je i spomenuo odnos žena i muškaraca na listama Domovinskog pokreta. 

"Ako pogledate naše liste, bit će vam jasan naš program. Za razliku od svih tih velikih lažnih demokršćana i lijevo liberalnih opcija, gle čuda, mi smo jedina opcija koja je zadovoljila kvote kada su žene u pitanju, mi smo jedina opcija koja ima tri nositeljice na svojim listama", poručio je Škoro.

Kazao je kako na samo jednoj izbornoj listi imaju nedostatak žena, a da na mnogim drugima imaju čak više žena od muškaraca.

"Iz SDP-a u tolikom bazenu, također digoše glas i pokazuju srednje prste, ali opet nemaju ono što imamo mi", zaključio je Škoro.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene