Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon izlaznih anketa

VELIKA GALERIJA Od slavlja do smrknutih lica: Pogledajte atmosferu u izbornim stožerima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prve projekcije izlaznih anketa pokazuju da je neizvjesna borba za ulazak u drugi krug u tri velika hrvatska grada - Zagrebu, Rijeci i Osijeku.

U stožerima nakon prvih izlaznih anketa neki članovi stranaka slave, primjerice u Možemo!, koji u Zagrebu uvjerljivo vodi s 48,18 posto glasova, dok u nekim SDP-ovim stožerima prevladavaju tužna lica.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Zoran Milanović Parlamentarni izbori 2024. ANKETA Tko će sastaviti novu hrvatsku Vladu? Gužve na biračkim mjestima u Zagrebu Građansko pravo VIDEO/FOTO Građani pohrlili na glasanje: Velike gužve na mnogim biralištima u Zagrebu

Zabrinutost je vidljiva i u splitskom stožeru HDZ-a, gdje prema izlaznim anketama njihov kandidat Vice Mihanović zaostaje za trenutačno prvoplasiranim Ivicom Puljkom.

Ništa bolja situacija nije ni u zagrebačkom stožeru HDZ-a s obzirom na to da je Davor Filipović prema prvotnim anketama na četvrtom mjestu.

U stožeru Vesne Škare Ožbolt vlada veselje, iako prema izlaznima anketama nema nikakve šanse za ulazak u drugi krug.

Veselje je vidljivo i u stožeru MOST-ovog kandidata za zagrebačkog  gradonačelnika Zvonimira Troskota, kao i kod kandidatkinje Vesne Škare Ožbolt.

Novi rezultati anketa očekuju se u 21 sat.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene