Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PREPUCAVANJA I POLEMIKE

Filipović odbrusio Klisoviću: "Očito su toliko frustrirani Tomaševićevim preuzimanjem birača ljevice da više ne znaju što učiniti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Davor Filipović, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba, osvrnuo se na izjave SDP-ova kandidata Joška Klisovića, koji je premijeru Plenkoviću poručio kako je bizarno kandidirati osobu koja "glasa za promašene proračune".

"Čitam maloprije ovaj pokušaj spina kolege Klisovića. Naime, Andrej Plenković izrazio je čuđenje što se Klisović i u ovakvim okolnostima pere od pokojnog gradonačelnika Milana Bandića tvrdeći da ga ne poznaje, a isti taj Milan Bandić došao je na mjesto gradonačelnika iz SDP-a i na funkciji je bio duže od 20 godina.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Nakon izbora Plenković: "Milanović okolo zove ljude, a onda oni zovu mene" Ilustracija Analiza Gabrijele Kišiček Stručnjakinja o govoru Andreja Plenkovića: "To je bilo glumljeno samopouzdanje, to je daleko od trijumfa i proslave"

To nam pokazuje i koliko je Klisović upućen u poznavanje gradskih tema. Istovremeno pokušava imputirati Plenkoviću bliskost pojedinih ljudi s Bandićem. SDP i njegov kandidat očito su toliko frustrirani Tomaševićevim preuzimanjem birača ljevice da više ne znaju što učiniti kako bi privukli pozornost.

To samo potvrđuje da je jedini sadržaj politike lijevih stranaka bilo rušenje Bandića. Međutim, stjecajem novonastalih okolnosti, ta je politika već danas prošlost, a oni nemaju više što ponuditi.

Građanima Zagreba danas treba novi model upravljanja gradom. To ću im i ponuditi jer čvrsto vjerujem da novim modelom upravljanja mogu pridobiti njihovo povjerenje", poručio je Filipović na Facebooku. 

Naime, premijer Plenković izjavio je kako postoje kandidati koji su u stanju reći da nisu osobno poznavali Milana Bandića, koji je tu bio gradonačelnik 20 godina.

"To je rekao gospodin Klisović iz SDP-a", istaknuo je Plenković te dodao da Klisovića dobro poznaje jer ga zna 25 godina.

Klisović mu je pak odgovorio kako je bizarno kandidirati osobu koja "glasa za promašene proračune".

 

Čitam maloprije ovaj pokušaj spina kolege Klisovića. Naime, Andrej Plenković večeras je izrazio čudenje što se Klisović...

Objavljuje Davor FilipovićPonedjeljak, 1. ožujka 2021.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene