Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Puštene tri linije

Pogledajte snimku: Nakon godinu i pol tramvaji voze preko remetinečkog rotora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
ZET pokreće tramvajski prijevoz, od srijede su krenule tri linije. Jedna od njih je Ljubljanica - Zapruđe na kojoj će tramvaji nakon godinu i pol dana ponovno voziti preko rotora Remetinec.

Iz ZET-a je priopćeno da od srijede pokreću tri linije, dok će ostale u promet puštati postupno. U promet su puštene linija 3 Ljubljanica - Savišće, linija 5 Prečko - Žitnjak i linija 14 Ljubljanica - Zapruđe.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO Prometni kaos u Zagrebu: U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe Ilustracija preusmjerene linije FOTO Iskočio tramvaj iz tračnica, ovakve gužve dugo nisu viđene

Linije jednim dijelom voze po izmijenjenim trasama, i to prema nedjeljnom rasporedu vožnje. Linija 14 nakon godinu i pol dana kreće preko remetinečkog rotora na kojemu su obavljani opsežni radovi.

"Prijevoz putnika u Zagrebu je danas nezamisliv bez tramvaja koji više od stoljeća, kroz prošlost pa sve do danas, sigurno voze zagrebačkim ulicama na gotovo 120 kilometara pruge. Od srijede, 29. travnja, u prometu su tri tramvajske linije, dok će se ostale postupno puštati u promet", priopćeno je iz ZET-a.

Tramvajski promet bio je u prekidu nakon Odluke Nacionalnog stožera o obustavi javnog prijevoza. Osim toga, na tramvajskoj infrastrukturi nastala su oštećenja u potresu koji se dogodio 22. ožujka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene