Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stotine ljudi čekaju red

A nije bilo od jabuke? Došla se cijepiti pa odustala kad je čula kojim cjepivom: ''Pa kaj ću čekati satima da se cijepim shitom? E, pa neću''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkom Ksaveru danas je počelo masovno cijepljenje građana. Na cjepivo se čekalo u redu, no jedna je gospođa odlučila da neće čekati samo kako bi dočekala AstraZenecino cjepivo.

Masovno cijepljenje u Zagrebu počelo je u 9 ujutro na Ksaverskoj cesti. Građani su došli i prije 9 sati te čekaju u redu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna čime se cijepiti? Što s onima koji čekaju drugu dozu ako prestane stizati AstraZeneca: "U tom slučaju cijela je država u banani" Ministar zdravstva Vili Beroš Na društvenim mrežama Beroš zahvalio zagrebačkim obiteljskim liječnicima: "Ostvarili su 98 posto odaziva prijavljenih i osigurali cjepivo"

Iako je ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak kazao da se s građanima prije samog cijepljenja razgovara o preferencijama između Pfizerova i AstraZenecina cjepiva, a neki su nakon tog razgovora otišli nezadovoljni.

Tako je jedna žena na ulazu pitala koje će cjepivo dobiti jer se ne želi cijepiti AstraZenecom.

"Rekli su mi da cijepe Pfizerom, a kad se to cjepivo potroši, da se onda nastavlja AstraZenecom. Pa kaj ću ja sad čekati satima da se cijepim shitom? E, pa neću", rekla je i otišla kući.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene