Obavijesti Video Pretražite Navigacija
svi u maskama i rukavicama

Zagrebačka Gradska skupština po hitnom postupku prihvatila prijedlog o smanjivanju komunalne naknade poduzetnicima i obrtnicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednica Gradske skupštine Ana Stavljenić Rukavina ustvrdila je kako sjednici nazoči 37 gradskih zastupnika što znači da mogu donositi pravovaljane odluke "bez obzira na malo neuobičajene okolnosti".

Sjednica zagrebačke Gradske skupštine u četvrtak ujutro ipak je počela iako je zbog koronavirusa bilo upitno njezino održavanje, a na dnevni red po hitnom je postupku uvršten prijedlog gradonačelnika Milana Bandića da se poduzetnike i obrtnike oslobodi plaćanja najamnine i 30 posto komunalne naknade.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene Tomislav Tomašević Mnoge nikad nisu ispražnjene Tomašević: Od 1. svibnja besplatno će se prazniti septičke jame

 

Svi koji su došli na sjednicu na ulazu su morali dezinficirati ruke, a dijeljene su im i rukavice i maske.

Potpredsjednica Gradske skupštine Ana Stavljenić Rukavina koja sjednicom predsjeda ustvrdila je kako sjednici nazoči 37 gradskih zastupnika što znači da mogu donositi pravovaljane odluke "bez obzira na malo neuobičajene okolnosti".

Zagrebački gradonačelnik nije na sjednici, a 'mijenja' ga njegova zamjenica Jelena Pavičić Vukičević.

Gradski zastupnici su izglasali dnevni red te je sjednica nastavljena po njegovim točkama dok uobičajenog "aktualnog sata" nema. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene