Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O čemu se radi?

Primorsko-goranska županija demantira Stožer: "Nemamo 20 novozaraženih, ne znamo odakle ta brojka"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Primorsko-goranska županija demantirala je Nacionalni stožer civilne zaštite. Napominju kako nemaju 20 novozaraženih, kako su oni naveli, već sedam.

Nacionalni stožer civilne zaštite na današnjoj konferenciji za novinare objavio je kako Primorsko-goranska županija ima 20 novozaraženih. Iz Županije je stigao demantij. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Cijepljenje preko reda Psihijatar Vukušić iz COVID postelje opleo po Buriloviću i Borasu: "Od njihovih postupaka ljigavija su samo objašnjenja". Ima poruku i za Beroša Slika nije dostupna Čekaju odobrenje Nacionalnog stožera Jedna županija traži dodatne mjere: Privatna okupljanja ograničiti na članove dva kućanstva, sveučilišna nastava djelomično online

Iz Županije tvrde da nemaju 20 novozaraženih, kako je naveo Stožer, nego sedam, te da im nije jasno odakle Stožeru ta brojka.

"Ravnatelj Vladimir Mićović javlja da ne zna od kuda ta brojka jer prema evidenciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ, danas je 7 novozaraženih u PGŽ, kako smo poslali u priopćenju. Upravo kontaktira Zagreb da vidi o čemu se radi", priopćili su. 

Nacionalni stožer civilne zaštite izvijestio je u srijedu o 358 novooboljelih u Hrvatskoj i najavio da unatoč porastu oboljelih ne razmišlja o potpunom zatvaranju (lockdownu) Splitsko-dalmatinske županije.

Rečeno je kako je po županijama najviše novozaraženih u Splitsko-dalmatinskoj 136, potom u Zagrebu 58, Šibensko-kninskoj 33, Primorsko-goranskoj 20, Zagrebačkoj 19, Zadarskoj 15 , Varaždinskoj 11, kao i u Brodsko-posavskoj, dok je u ostalim županijama taj broj ispod deset.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene