Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi režim

Otvaraju se i zagrebačke tržnice, a imaju i novi raspored: Evo koje i kako rade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novo radno vrijeme zagrebačkih tržnica je od 8 do 13, a Grad je objavio i koje sve od danas rade.

Sukladno odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite o ponovnom otvaranju tržnica na otvorenom, i Grad Zagreb otvorio je svoje. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Kamen, krš i maslina' VIDEO Koronaparty uz hit Mate Bulića usred Zagreba: "Sve mjere ispadaju farsa. Što da mislimo mi koji ih se pridržavamo?" Slika nije dostupna Prijeti i novčana kazna Vlasti izgubile spor: Moraju izmijeniti zakonski okvir za mjere protiv COVID-a ili ih ukinuti u roku od 30 dana

Novo radno vrijeme tržnica u Zagrebu je od 8:00 do 13:00, objavili su u Gradu. Radit će tržnice Dolac, Utrina, Jarun, Prečko, Gajnice, Trešnjevka, Kvatrić, Špansko, Volovčica, Dubec, Trnsko, Botinec, Vrapče, Sesvete i Kustošija.

Otvorena je i drive-in tržnica na Žitnjaku. Tamo je u u četvrtak ujutro bio i gradonačelnik Milan Bandić.

"Naši OPG-ovci posljednjih nekoliko dana gubili su živce, danas im je lakše. Pozivam ih da dođu u što većem broju, da prodaju svoje proizvode kako bi prije Uskrsa zaradili koju kunu", rekao je Bandić. 

Najavio je i da bi od petka trebale proraditi tri ribarnice, na Dolcu, Trešnjevci i Utrinama, ali i da se radi na postavljanju pleksiglasa kako bi se na tržnicama mogli prodavati i mliječni proizvodi. 

Prema odluci Nacionalnog stožera, od danas i trgovine imaju novo radno vrijeme, iduća tri dana radit će do 20 sati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene