Obavijesti Video Pretražite Navigacija
mora biti razmak

Održat će se izbori u HDZ-u, a i Sabor nastavlja s radom: ''Smislit ćemo način kako glasati po uputama''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Unatoč koronavirusu u nedjelju će se održati unutarstranački izbori u HDZ-u. Predsjedništvo Sabora odlučilo je da će nastaviti s radom.

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković izvijestio je da je na sjednici Predsjedništva postignut visok stupanj suglasnosti da idući tjedan nastave s radom. Nastave u školama neće biti, ali zastupnici bi trebali raditi.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Parlamentarni izbori 2024. Jandroković stao uz biskupe i objavio da je Google pogriješio: Oglasio se tehnološki div Slika nije dostupna nova pravila Sabor u doba korone: Rade, ali skraćeno i maksimalno dvije točke... bit će ih čak manje nego inače

Na pitanje kako će osigurati razmak među zastupnicima kad bude glasanje, Jandroković je rekao da će se dogovoriti kad to dođe na red. ''Smislit ćemo kako glasati po preporukama, da bude razmak'', rekao je.

Jandroković, koji je i glavni tajnik HDZ-a, rekao je da će se epidemiji unatoč održati unutarstranački izbori u nedjelju. Kao mogućnost najavio je odgodu izbora za druga stranačka tijela, a možda i stranačkog sabora jer se radi o skupovima na kojima bude više ljudi na jednom mjestu.

"Izbori u HDZ-u će se, prema svemu sudeći, održati. Glavni tajnik poslat će naputke", rekao je i premijer Andrej Plenković.
 

U kojem smijeru će ići HDZ? Kovač i Plenković više ne biraju riječi I Ispod radara

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene