Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Epidemija koronavirusa

Vojska postavila šest šatora ispred Klinike Fran Mihaljević: Služit će umjesto čekaonica tijekom zime

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska vojska je do sada postavila 77 šatora na jedanaest lokacija zdravstvenih ustanova i drugih civilnih institucija u Hrvatskoj. U ponedjeljak su šatori postavljeni ispred Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević Zagreb.

Pripadnici Hrvatske vojske, Bojne za opću potporu, Zapovjedništva za potporu, u ponedjeljak su postavili dodatnih šest polja šatora tipa M70 u svrhu pružanja pomoći institucijama civilnog društva u borbi protiv koronavirusa.

Navedeni šatori postavljeni su ispred Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević Zagreb za natkrivanje prostora koji će poslužiti kao čekaonica u zimskim uvjetima za vrijeme trajanja pandemije koranavirusa.

Vojska je za provedbu ove zadaće angažirala 18 djelatnika Bojne za opću logističku potporu s terenskom vojnom opremom, dva kamiona i dva kombija. Na klinici su do sada postavljena i tri šatora tipa Alaska s 30 ležaja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zatraženo izvješće Ministarstvo tražilo očitovanje iz KB Dubrava, novi predsjednik Upravnog vijeća tvrdi: "Samo mali dio respiratora ostao je bez struje, nitko nije bio ugrožen"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Testirala se u Osijeku Ministrica Nataša Tramišak pozitivna je na koronavirus, u samoizolaciji su njezina glasnogovornica i vozač

Zapovjedništvo za potporu do sada je ukupno postavilo 77 šatora na jedanaest lokacija zdravstvenih ustanova i drugih civilnih institucija u Republici Hrvatskoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene