Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

bio je u italiji

Koronavirusom zaražen službenik EU-a u Bruxellesu, jedan još čeka rezultate

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odgođeni su svi sastanci u Europskoj obrambenoj agenciji te je djelatnicima zabranjeno da idu i na sastanke izvan prostorija Agencije do 13. ožujka. Još jedan službenik, koji je sa zaraženim bio na sastanku, čeka rezultate testiranja.

Zabilježen je i prvi slučaj zaraze koronavirusom kod službenika EU-a u Bruxellesu. Radi se o djelatniku Europske obrambene agencije koji je nedavno boravio u Italiji. Prve simptome primijetio je u subotu te je dobio pozitivne rezultate na COVID-19.

Pročitajte i ovo Ilustracija u tjedan dana Objavljeni novi podaci: Raste broj zaraženih koronavirusom Slika nije dostupna SLučaj iz Gospića Reinfekcija u domu za starije: 15 novozaraženih, a neki već cijepljeni ili su preboljeli koronu

Zbog toga su odgođeni svi sastanci u Agenciji, a djelatnicima je zabranjeno da idu i na sastanke izvan prostorija Agencije do 13. ožujka.

Zaraženi djelatnik koji se prošlog tjedna vratio iz Italije u međuvremenu je imao sastanak s 30-ak drugih europskih dužnosnika iz raznih institucija koji je trajao oko četiri sata, javlja Euractiv. Jedan pripadnik Europske službe za vanjske poslove koji je bio na tom sastanku također se požalio na simptome te čeka rezultate testiranja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene