Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatska iz minute u minutu

Još jedna nula: Nacionalni stožer objavio da u Hrvatskoj nema novozaraženih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednjih dana Hrvatska bilježi odlične rezultate u borbi s epidemijom koronavirusa. Već nekoliko dana nisu zabilježeni novi slučajevi zaraze, a aktivno je još 66 slučajeva. Dosad je u Hrvatskoj oboljelo 2246 osobo, od čega su 2077 ozdravile, a 103 preminule.

* Aktivno 66 slučajeva

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Ilustracija Raste broj zaraženih U tjedan dana 42 osobe umrle od COVID-a: "Nove podvarijante vrlo su zarazne"

* Zaražene 2246 osobe

* Ozdravile 2077 osobe

* 103 smrtna slučaja

Tijek događaj iz minute u minutu pratite u nastavku:

15:35 U Varaždinskoj županiji više nema niti jedne osobe zaražene koronavirusom. Prvi slučaj zabilježen je u noći s 1. na 2. ožujka, a posljednji slučaj bio je 4. svibnja.

Od početka epidemije je samo u Zavodu za javno zdravstvo Varaždinske županije obavljeno više od 3300 testiranja na koronavirus, u COVID-19 ambulanti Doma zdravlja obrađeno je više od 2500 građana, a PU varaždinska obavila je više od 2500 provjera osoba u mjeri samoizolacije.

13:57 Nema novih zabilježenih slučajeva u posljednja 24 sata, javio je Nacionalni stožer civilne zaštite.

Ukupno je dosad testirano 66695 osoba, 290 u posljednja 24 sata. Još je aktivno 66 slučajeva, od čega su 22 osobe na bolničkom liječenju. Na respiratoru su 4 osobe.

Ukupan broj ozdravljenih je 2077, što je 5 novoozdravljenih u 24 sata.
Ukupan broj preminulih je 103.

13:55 U Karlovačkoj županiji jučer je testirano 15 osoba. Svi nalazi pristigli su negativni.

12:33 Novozaraženih nema ni u Sisačko-moslavačkoj županiji.

11:42 Prema izvješću iz Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 73 obrađena testa u županiji danas nema novooboljelih osoba. Na području Splitsko-dalmatinske županije do sada se oporavilo 486 osoba, a 10 ih je hospitalizirano. Nema zdravstvenih djelatnika u samoizolaciji. Tri osobe iz Splitsko-dalmatinske županije nalaze se na respiratoru. U karanteni hotela Zagreb nema nijedne osobe.

11:08 Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije, na području Zagrebačke županije do ponedjeljka 1. 6. 2020. do 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer radi se o istom broju, što znači da na području Zagrebačke županije u posljednjih 8 dana nema novooboljelih. Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule.

10:35 Nema novooboljelih osoba na području Zadarske županije, a tijekom jučerašnjeg dana 12 testiranih uzoraka bilo je negativno. Aktivni nadzor provodi se nad samo jednom osobom, a istekao je za 3871 osobu.

09:12 Novooboljelih nema ni u Osječko-baranjskoj županiji. Na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Osijek više nema niti jednog pacijenta pozitivnog na virus COVID-19.

8:48 U Istarskoj županiji nema novooboljelih.

8:20 U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji proteklih 47 dana nije bilo novih slučajeva zaraze koronavirusom. Ukupno je do sada u toj županiji na koronavirus testirano 877 osoba.

7:39 Virovitičko-podravska županija nema novooboljelih već 30. dan, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite. U posljednja 24 sata testirano je 13 osoba, od kojih nitko nije bio pozitivan na koronavirus.

Od početka pandemije u Virovitičko-podravskoj županiji oboljelo je devet osoba, od čega ih je sedam ozdravilo, jedna je osoba još uvijek bolesna, a jedan je muškarac preminuo.

7:30 Tijekom vikenda u Hrvatskoj je prijavljen samo jedan slučaj zaraze, i to u subotu u Koprivničko-križevačkoj županiji, dok u nedjelju nije bilo novooboljelih osoba, čime se nastavlja pozitivan trend borbe s epidemijom u zemlji.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene