Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ranije već prijavljivan

Pernar opet o vitaminu C, ovaj put zbog koronavirusa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jeku širenja koronavirusa, Ivan Pernar na Facebooku je podsjetio na djelovanje vitamina C.

Ivan Pernar sada je već poznati zagovornik vitamina C i njegovih učinaka na organizam. U jeku širenja koronavirusa diljem svijeta, Pernar je na Facebooku ponovno podsjetio na vitamin C, pozivajući se na znanstvenika Andrea W. Saula.

Pročitajte i ovo Igor Vidić, brat blizanac nultog pacijenta U Hrvatskoj Nulti COVID-19 pacijent prije četiri godine pod rotirkama odveden u bolnicu: "Traumatično iskustvo gdje se preko noći okrenuo svakodnevni život" Ilustracija ipak su rijetke Otkrivene dvije nove nuspojave cjepiva protiv korone: Pregledali kartone čak 99 milijuna ljudi, ovo su rezultati

''Liječnici desetljećima dokazuju snažno antivirusno djelovanje vitamina C. Međutim, nedostaje medijsko izvještavanje o ovom učinkovitom i uspješnog pristupu borbe protiv virusa općenito, a posebno protiv koronavirusa.

Vrlo je važno maksimizirati tjelesne antioksidacijske sposobnosti i prirodni imunitet kako bi se spriječili i minimizirali simptomi kada virus napada ljudsko tijelo.'', citirao je na Pernar znanstvenika.

 

Ovo nije prvi put da Pernar preporučuje vitamin C u borbi protiv ozbiljnih bolesti. On je ranije već prijavljen DORH-u za nadriliječništvo jer je dijelio savjete da gripu treba liječiti pojačanim uzimanjem vitamina C i objašnjavao da se herpes liječi jabučnim octom, a te je preporuke osudila struka.

Zato je prijavu protiv njega u siječnju prošle godine podnio voditelj Foruma zdravstva stranke Pametno Miroslav Harjaček koji je naveo da je Pernar svojim savjetima u opasnost doveo zdravlje i živote građana.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene