Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Na zahtjev stožera

Hrvatska vojska postavila šator ispred šibenske bolnice, u njemu će biti oboljeli od koronavirusa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski vojnici postavili su u četvrtak šator tipa Alaska s grijanjem i hlađenjem ispred Opće bolnice u Šibeniku radi pružanja pomoći lokalnoj zajednici i institucijama civilnog društva u suzbijanju epidemije koronavirusa.

Šator Alaska postavljen je na zahtjev Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije, u njemu će biti zbrinuti oboljeli od koronavirusa, a postavilo ga je 11 pripadnika Bojne za opću logističku potporu uz pomoć terenske vojne opreme: viličara, šlepera i kombija, priopćili su iz Ministarstva obrane.

Pročitajte i ovo Hrvatska vojska u centru Zagreba izvodi We Will Rock You kampanja WeAreNATO VIDEO Pogledajte flash mob pripadnika Počasno-zaštitne bojne u centru Zagreba na pjesmu "We Will Rock You" Ivana Pezo Moskaljov Ima li kraja? Dnevnik Nove TV otkriva novi skandal u vojsci: Vojna policija istražuje prijevare na ispitima

Bojna za opću logističku potporu je postrojba Zapovjedništva za potporu koja ljudstvom i opremom pomaže civilnim institucijama i namjenskim službama u zaštiti i spašavanju ljudi i dobara.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene