Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

POLICIJA BEZ MILOSTI

88-godišnjak jurio seoskom cestom 191 km/h, kasnio na cijepljenje: Oduzeli mu vozačku dozvolu i zaplijenili vozilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan 88-godišnjak uhvaćen je kako juri 191 km/h seoskom cestom u Francuskoj jer je, kako je objasnio, kasnio na zakazani termin za cijepljenje protiv covida-19, priopćila je u petak policija.

Ograničenje na cesti na kojoj ga je zaustavila policija je 110 kilometara na sat, objavila je policija istočne regije Bas-Rhin na Facebooku. Muškarac je policiji objasnio da je "jurio jer je kasnio na cijepljenje protiv covida-19".

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura Prosvjed francuskih poljoprivrednika Blokada glavnog grada Opsadno stanje oko Pariza, poljoprivrednici blokirali četiri autoceste: Na terenu 15.000 policajaca

Policija nije pokazala razumijevanje i oduzela mu je vozačku dozvolu i zaplijenila automobil. "Kako bismo svi bili sigurni, pridržavajmo se ograničenja vožnje, čak i nakon što posjedujete vozačku dozvolu više od 60 godina", napisala je policija na društvenoj mreži.

Od siječnja u Francuskoj traje procijepljivanje stanovništva starijeg od 75 godina, a ta strategija daje rezultate jer broj zaraženih među 80-godšnjacima pada, rekao je premijer Jean Castex.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene